RAGASZTÁS - Paperfox - vágás - lyukasztás - hajtogatás

Tartalomhoz ugrás

RAGASZTÁS

PK-Imballaggi DIN A4 Mechanikus kenőgép

PK-Imballaggi DIN A4 Mechanikus kenőgép egy igazán egyszerű mechanikus ragasztó felhordó. Gyönyörű design, kiváló alapanyagok jellemzik a 21 cm-es szélességben ragasztozó kis gépet.

>> bővebben

PK-Imballaggi EME-180N Kenőgép

A PK-Imballaggi EME-180N Kenőgép alkalmas maximum 180mm szélességben, címkék, könyvkötészeti papírok beragasztózására. A készülék szerszámok nélkül, egyszerűen szétszerelhető, tisztítható.

>> bővebben

PK-Imballaggi EME-270N Kenőgép

A PK-Imballaggi EME-270N Kenőgép 270mm szélességig alkalmas címkék, könyborítók, csomagolóanyagok ragasztózására. A ragasztóréteg vastagsága egy lehúzókés helyzetével állítható be a kívánt értékre.

>> bővebben

Paperfox GL-2 kenőgép
Pillanatnyilag nincs raktáron
A Paperfox GL-2 kenőgép egyedileg készült 700mm hasznos szélességű kenőgép. A ragasztóréteg vastagsága a két henger távolságánek állításával szabályozható.

>> bővebben

Paperfox RT-1 Ragasztószalagtépő

A Paperfox RT-1 Ragasztószalagtépő avval emelkedik ki a konkurens termékek közül, hogy evvel a szerkezettel a ragasztószalag valóban eltéphető. Győződjön meg róla személyesen is!

>> bővebben

Paperfox TD-1 Ragasztószalag applikátor

A ragasztószalag applikátort a vevői igények szerinti felszereléssel készítjük, nagyon jó kis szerkezet. Videóval a boríték ragasztózást is bemutatjuk.

>> bővebben

Paperfox RD-3 rgasztó adagoló szelep

Paperfox RD-3 Ragasztóadagoló szelep

A Paperfox RD-3 Ragasztóadagoló szelepet Cyklos CFM-600 hajtogatógépre szereltük és önborítékoló levelet gyártottunk vele. Ez a szerkezet nem került sorozatgyártásba, de elképzelhető. hogy a jövőben fogunk hasonló gépeket gyártani.

Vissza a tartalomhoz