HAJTOGATÁS - Paperfox - vágás - lyukasztás - hajtogatás

Tartalomhoz ugrás

HAJTOGATÁS

LD-901 Térképhajtogatógép

A LD-901 Térképhajtogatógép alkalmas 21 cm leporello hajtással akár 109 cm széles anyagot is meghajtani. Alkalmazható térképekhez, tervrajzokhoz, vázlatokhoz, szabásmintákhoz...

>> bővebbenÁr:

452.000,- Ft + Áfa

Cyklos CFM-500 Hajtogatógép

A Cyklos CFM-500 Hajtogatógép kiválóan alkalmas levelek, maximum A-4-es szórólapok hajtogatására. Alacsony ára ellenére ugyanazokból a stabil robusztus alkatrészekből épül fel a gép, mint a lényegesen drágább társai. A gép alkalmas "Z", göngyölt és egyszerű félbehajtásra is. A gép Európában készül, így az alkatrészellátás megoldott.

>> bővebben

Cyklos CFM-600 Hajtogatógép

A Cyklos CFM-600 Hajtogatógép kiválóan alkalmas levelek, maximum A-3-as szórólapok hajtogatására. A gép sebessége fokozatmentesen szabályozható.
A gép alkalmas "Z", göngyölt és egyszerű félbehajtásra is. A gép Európában készül, így az alkatrészellátás megoldott.

>> bővebben

Cyklos CFM-700 Hajtogatógép

A Cyklos CFM-700 Hajtogatógép SRA 3  mérethez kialakított hajtogatógép. Digitális sebesség szabályozás és digitális számlálás. A kereszthajtás elkészítéséhez segítő biegelés készíthető. Perforáló kés is kapható hozzá.

>> bővebben

Cyklos CFM-650 Hajtogatógép

már nem gyártják
A Cyklos CFM-650 Hajtogatógép kiválóan alkalmas levelek, maximum A-3-as szórólapok hajtogatására és perforálására. A hajtogatógép elekrtonikus számlálóval is redelkezik, sőt lehetőséget nyújt a gép automatikus leállítására adott mennyiségű ív lehajtogatása után. A sebesség programgombok segítségével fokozatmentesen szabályozható. A gép alkalmas "Z", göngyölt és egyszerű félbehajtásra is. A gép Európában készül, így az alkatrészellátás megoldott.

>> bővebben

Paperfox F-121 Hajtogatógép

A Paperfox F-121 Hajtogatógép alkalmas térképek, tervrajzok hajtogatására akár 121cm szélességben is. A hajtogatógép az íveket 21cm-enként, leporelló hajtogatással hajtogatja meg.

>> bővebben

Paperfox CFM-500 Hajtogatógép

A Paperfox CFM-500 Hajtogatógép egy kézi berakású A2-es, kéttáskás hajtogatógép. Gyártását 2002-ben megszűntettük.

Paperfox CFM-500 Hajtogatógép

Paperfox F-500SZ Szívódobos hajtogatógép

A Paperfox F-500SZ Szívódobos hajtogatógép a CFM-500 szívódobos berakású változata. Gyártását egszűntettük, mivel egy megfelelő minőségű kompresszor ára a hajtogatógép árának a többszöröse volt.

Paperfox F-500SZ Szívódobos hajtogatógép

ALKATRÉSZEK TARTOZÉKOK CYKLOS GÉPEKHEZ

Cyklos CFM rugó

Cyklos CFM rugó

A Cyklos CFM rugó a Cyklos hajtogatógépek gyakran meghibásodó alkatrésze, ezért folyamatosan raktáron tartjuk.

Cyklos CFM ívlevezető görgő

A Cyklos hajtogatógépek hosszú élettartamú robusztus hajtogatógépek, csupán a kopásnak kitett alkatrészek szorulnak - kb. 500.000...1.000.000 ív lehajtogatása után - cserére. Az egyik ilyen alkatrész az ívlevezető gumigörgő. A görgő kopása esetén a gép nem továbbítja az íveket megfelelő biztonsággal.

Cyklos CFM dörzskerék gumi

A Cyklos hajtogatógépenél supán a kopásnak kitett alkatrészek szorulnak - kb. 500.000...1.000.000 ív lehajtogatása után - cserére. A gépeknél elegendő szokott lenni csak a gumi lecserélése, nem kell az egész szerkezetet cserélni.

Cyklos CFM szeparátor

A Cyklos hajtogatógépek hosszú élettartamú robusztus hajtogatógépek, csupán a kopásnak kitett alkatrészek szorulnak - kb. 500.000...1.000.000 ív lehajtogatása után - cserére. Az egyik ilyen alkatrész a szeparátor. A szeparátor kopása esetén a gép egyszerre több ívet továbbít.

Vissza a tartalomhoz