NÉVJEGYVÁGÓK - Paperfox - vágás - lyukasztás - hajtogatás

Tartalomhoz ugrás

NÉVJEGYVÁGÓK

Warrior-22880 Mechanikus névjegyvágó kifutó névjegyekhez kifutott termék, nem rendelhető!

Warrior-22880 Mechanikus névegyvágó kifutó névjegyekhez, amely alkalmas maximum 300 g/m2 kartonokból 9x5 cm-es névjegyeket készíteni. Elektromos adapterrel kiegészítve gyorsabb és hatékonyabb. Laminált anyagok vágására nem alkalmas. Könnyen egyszerűan kezelhető.

>> bővebbenWarrior-21173C   Elektromos névjegyvágó

kifogyott a készlet, nem rendelhető

A Warrior-21173C   Elektromos névjegyvágó egy olcsó kínai szerkezet, amely alkalmas maximum 300 g/m2 kartonokból 9x5 cm-es névjegyeket készíteni. Laminált anyagok vágására nem alkalmas, várható élettartama jóval rövidebb a Cyklos névjegyvágókénál. Kis mérete és súlya miatt ideális megoldás lehet kisebb házinyomdákban, copy shopkban történő alkalmazásnál.

>> bővebbenCyklos CS-325 Basic Névjegyvágó

kifutott termék
A Cyklos CS-325 Basic Névjegyvágó a CS-325 névjegyvágó szerszámok segítségével alkalmas névjegyek vágására. A névjegyvágóval először az egyik irányban vághatóak a névjegyek, majd szerszámcsere után a másik irányban is.

>> bővebben

Cyklos CS-325 Smart Névjegyvágó

A Cyklos CS-325 Smart Névjegyvágó alkalmas egyszerre két CS-325 névjegyvágó szerszám befogadására, így a névjegyek hossz- és keresztirányú vágása közt nem kell szerszámot cserélni, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a munkát.

>> bővebben

Cyklos CS-325 névjegyvágó szerszámok

A Cyklos CS-325 névjegyvágó szerszámok a Cyklos CS-325 Basic és a CS-325 Smart névjegyvágókkal használhatóak. Egy névjegyvágó szerszámkészlet két szerszámból áll, a hossz- és a keresztirányú vágáshoz.

>> bővebben

Cyklos CPS-325A Elektromos névjegyvágó
már nem rendelhető, megszűnt a gyártása

Stabil robusztus felépítésű gép, az alkatrészellátás megoldott. Könnyedén megküzdenek a szívós laminált anyagokkal is. A Cyklos CPS-325A - 10 db névjegy kivágására alkalmas egy A4-es ívből. A névjegyvágó alapbeállításban 5x9 cm-es névjegyek készítésére alkalmas, de átállítható más méretekre is.

>> bővebben

Cyklos CPS-325B Elektromos névjegyvágó
már nem rendelhető, megszűnt a gyártása

Stabil robusztus felépítésű gép, az alkatrészellátás megoldott. Könnyedén megküzdenek a szívós laminált anyagokkal is. A Cyklos CPS-325B - 12 db névjegy kivágására alkalmas egy A4-es ívből. A névjegyvágó 5x9 cm-es névjegyek készítésére alkalmas.

>> bővebben

Cyklos CPS-325C Elektromos névjegyvágó
már nem rendelhető, megszűnt a gyártása

Stabil robusztus felépítésű gép, az alkatrészellátás megoldott. Könnyedén megküzdenek a szívós laminált anyagokkal is. A Cyklos CPS-325C - 10 db kifutó mintájú névjegy kivágására alkalmas egy A4-es ívből. A névjegyvágó 5x9 cm-es névjegyek készítésére alkalmas.

>> bővebben

Vissza a tartalomhoz