PAPERFOX MPA-2 ASZTAL MP-2 PRÉSHEZ - Paperfox - vágás - lyukasztás - hajtogatás

Tartalomhoz ugrás

PAPERFOX MPA-2 ASZTAL MP-2 PRÉSHEZ

Gyártók szerint > Paperfox
Alkalmazás:
  • Nagyobb méretű ívek pontos és kényelmes stancolásához

Előnyök:
  • Kényelmes, pontos munkavégzés
  • A munka közben mind a két kéz szabad
  • Sarokillesztékként is használható

Letöltés:


Paperfox MPA-2 asztal MP-2 lábpedálos préshez készült amely könnyebbé teszi a munkát lyukasztásnál, saroklyukasztásnál, saroklekerekítésnél lyukasztásra, eurolyukasztásra, saroklyukasztásra, saroklecsípésre, naptárlyuk kicsípésre. A munkaasztal mérete 45 x 70 cm

Paperfox MPA-2 asztal MP-2 préshez használható mint sarokilleszték is. Lehetővé teszi nagy méretű dokumentumok saroklekerekítését, sarokba lyukasztását, lecsípését.

Az anyagokat különböző módon helyezheti így a prés alá. Használhatja például naptárkícsípéshez, regiszterezéshez, bármilyen lyukasztáshoz. Az illesztékek könnyen gyorsan áthelyezhetők.

Paperfox MP-2 Prés Eurolyuk szerszámmal

Kímélje meg kezét a fárasztó munkától! A Paperfox MP-2 Prés lábpedállal működtethető és ára sem sokkal magasabb a hasonló képességgel rendelkező kézi gépénél. A Paperfox MPA-2 asztallal kiegészítve még több alkalmazás válik lehetővé.

>> bővebben

Paperfox MPE-2 Elektromos prés

A Paperfox MPE-2 Elektromos prés a stancolandó ív behelyezését követően automatikusan indul. A biztonságos használatot elektronikusan reteszelt védőburkolat biztosítja. A Paperfox MPA-2 asztal segítséget nyújt a munkához

>> bővebben

Vissza a tartalomhoz